Baanverhuur Als u met een groep bent en u wilt eens een keertje echt kloatscheet’n, dan is onze prachtige baan daar helemaal geschikt voor! Geen last van verkeer en het is lekker gezellig! Het huren van de baan kost slechts 20 euro. Dat kan via café ‘t Peuleke.
Over Home Over Nieuws Wedstrijdschema Media Contact Gastenboek Links
Jeugdleden gezocht! He jongens en meisjes! Klootschieten is een leuk spelletje! Daag elkaar eens uit wie er het verst kan gooien! Het heeft met techniek en kracht te maken. Dus verveel je je op een middag? Ga dan eens met je vriendjes en vriendinnetjes naar de klootschietbaan in Rossum! Je moet natuurlijk wel het goede materiaal hebben en een goede begeleider. Nou die hebben we ook hoor! Kjk maar eens onder “Contact”
Wij hebben ons clubgebouw helemaal zelf gebouwd! We hebben er later zelfs nog een stuk bij aan geplaatst om plaats te bieden aan onze  hele vereniging.

Info over onze club: